Voorgaande events

11 november 2021

Themasessie | Verduurzaming verpakkingen

Hoe breng je de verduurzaming van verpakkingen in de praktijk? Waar moet je aan denken en met welke aanpassingen kan je veel impact maken? 

7 oktober 2021

Themasessie | Big Data & Blockchain in de petfoodbranche

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat kunnen we hiermee in de petfoodbranche? Dat hebben we in deze online themasessie belicht met de hulp van twee experts op dit gebied.

29 september 2021

Pet Alliance Europe: Can pets power health in Europe?

FEDIAF, Animal Health Europe en Pet Alliance Europe nodigen je graag uit voor dit gratis online #PetPower event over de vele voordelen die onze huisdieren voor onze gezondheid hebben.

21 september 2021

Bijeenkomst Technische Werkgroep

De Technische Werkgroep is alleen toegankelijk voor onze leden en vormt het kloppend hart van NVG. Alle leden en proefleden van NVG zijn met één of meerdere vertegenwoordigers aanwezig in deze groep.

1 juli 2021

Lancering Pet Monitor 2021

Op 1 juli lanceerde Trendpanel Gezelschapsdieren de vierde editie van de Pet Monitor.  In een interactieve webinar, van 13.00-14.00 uur, werd een beeld geschetst van de Gezelschapsdierensector in 2030. 

17 juni 2021

FEDIAF focuses on the future at its Annual Congress

Op 17 juni 2021 organiseerde onze Europese koepelorganisatie FEDIAF haar jaarlijkse ledenvergadering, met aansluitend een congres voor alle leden en genodigden.

10 juni 2021

Algemene Ledenvergadering NVG

Op 10 juni 2021 vond de besloten Algemene Leden Vergadering van NVG plaats. Tijdens de ALV werden de verenigingszaken behandeld en de gezamenlijke prioriteiten bepaald.

19 april 2021

Themasessie | Pet food: hot topics & future challenges met FEDIAF

FEDIAF en Animalhealth Europe organiseerden ter gelegenheid van Werelddierendag virtueel het PetPower Event.

25 maart 2021

De NVG workshop Labelling & Claims deel 3

Op 25 maart 2021 was het zo ver; deel 3 van de NVG workshop Labelling & Claims. We kijken terug op zeer geslaagde sessies, waarin we met leden, maar ook met niet-leden en partnerorganisaties in gesprek gingen met elkaar en de NVWA. 

11 februari 2021

Themasessie | Dierenwelzijn; kansen en drempels

Op 11 februari 2021 organiseerden wij de 2e NVG Themasessie: een kort, maar krachtig online thema event voor onze leden en partners.

12 januari 2021

Themasessie | Alternatieve eiwitten; kansen en bedreigingen

Fysiek bij elkaar komen was helaas nog niet mogelijk, maar kennis delen en het gesprek aangaan wel. Graag introduceren wij de NVG Themasessie: een kort, maar krachtig online thema event voor onze leden en partners.

1 oktober 2020

Het Pet Power Event

Afgelopen donderdag wat vond het Pet Power event plaats, een virtueel evenement om de belangrijke rol die huisdieren hebben gespeeld tijdens COVID-19 lockdowns te benadrukken en om meer aandacht te vragen op EU-niveau voor een op huisdieren gericht beleid.

25 maart 2020 

Workshop Labelling & Claims deel 1

We startten op 4 juni met een online workshop, daarna volgde een e-learning en hebben we iedereen in maart 2021 alsnog live te ontmoeten voor het laatste deel van de workshop. 

Altijd op de hoogte blijven van de laatste events?

Onze leden

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Stephensonweg 14
4207 HB Gorinchem

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.