Disclaimer

Dit is de officiële website van NVG Diervoeding, de brancheorganisatie voor fabrikanten en importeurs van huisdiervoeding in Nederland.

Aansprakelijkheid

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld en voorzien van informatie. Desondanks kan NVG Diervoeding op geen enkele wijze instaan noch enige garantie afgeven voor de juistheid of volledigheid van de informatie op de website. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. NVG Diervoeding aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de website. Aan informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. NVG Diervoeding behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Websites van derden

Het feit dat websites van derden via links op de NVG-website kunnen worden geraadpleegd betekent niet dat deze websites worden aanbevolen of zijn goedgekeurd door NVG Diervoeding. NVG Diervoeding is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de via de links te ontsluiten websites, voor de privacybescherming op die websites of voor diensten die eventueel via die websites worden aangeboden. Mocht je op deze website onjuistheden aantreffen, dan kan je daarover contact met ons opnemen.

Auteursrechten

Alle auteursrechten op de inhoud van de NVG-website komen toe aan NVG Diervoeding. Artikelen in de NVG Kennisbank worden mede geschreven op basis van de FEDIAF factsheets. De informatie in de NVG Kennisbank is geplaatst onder voorbehoud van vertaal- en zetfouten. 

Delen van informatie

Voor persoonlijke doeleinden mag de informatie op deze website vrij gebruikt worden. Voor andere doeleinden word je verzocht vooraf contact op te nemen met ons team om toestemming te vragen.

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren