Meer dan 80% van alle voeding voor honden en katten in Nederland wordt door leden van NVG op de markt gebracht

NVG staat voor gezonde en veilige huisdiervoeding door middel van evenwichtige regelgeving en zelfregulering. Sinds 1972 zijn wij de brancheorganisatie voor fabrikanten en importeurs van huisdiervoeding in Nederland en vertegenwoordigen de gemeenschappelijke bedrijfsbelangen van onze leden.

Wij vertegenwoordigen een verantwoorde sector die voldoet aan de hoogste hygiëne, veiligheids- en kwaliteitsnormen. Onze leden produceren hoogwaardige huisdiervoeding die een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid en het welzijn van onze huisdieren.

NVG is een vereniging die wordt bestuurd door haar leden. De leden van NVG produceren niet alleen honden- en kattenvoeding, maar ook voeding voor andere huisdieren zoals bijvoorbeeld konijnen, cavia’s, vissen en vogels.

With 50 years of knowledge, ready for the future!

De juiste condities creëren

NVG vertegenwoordigt de Nederlandse huisdiervoedingsindustrie in gesprekken met de overheid, controle-autoriteiten, wetenschap en andere stakeholders om juiste condities te creëren voor goede, veilige en duurzame huisdiervoeding.

Goede voeding is belangrijk voor het welzijn van onze huisdieren. Als brancheorganisatie dragen wij graag bij aan dierenwelzijn door te zorgen voor een gedegen en centrale kennisdeling. Samen zijn we slimmer, sterker en innovatiever.

Daarnaast maken wij ons sterk voor verantwoord huisdierbezit. Wij staan voor het welzijn van huisdieren en de belangrijke rol die huisdieren innemen in onze samenleving.

1972

Sinds 1972 zijn wij de brancheorganisatie van huisdiervoeding in Nederland

34

NVG heeft 34 aangesloten leden, exportpartners en kennispartners

40

Van alle huishoudens in Nederland heeft 40% een hond of een kat

80

Meer dan 80% van alle voeding voor hond en kat wordt door leden van de NVG op de markt gebracht

Door het verbinden van kennis en netwerken creëren wij inspiratie en vooruitgang in de pet food sector.

Als brancheorganisatie dragen wij bij aan goede, veilige en duurzame huisdiervoeding door te zorgen voor een gedegen, centrale kennisdeling over uiteenlopende onderwerpen die met de huisdiervoedingsindustrie te maken hebben.

Wij vinden het belangrijk om beschikbare kennis zo breed mogelijk te delen en daarom hebben wij de NVG Kennisbank ontwikkeld. Samen zijn we slimmer, sterker en innovatiever op het gebied van goede, veilige en duurzame huisdiervoeding.

Onze leden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren