Vitakraft Nederland B.V.

Introductie

Vitakraft Nederland B.V. is een 100% dochter van het in Bremen (D) gevestigde Vitakraft pet care. Het hoofdkantoor voor de Benelux is in Eerbeek gevestigd. Wij houden ons bezig met de verkoop, marketing en distributie van voeding, snacks en accessoires voor huisdieren. Als toonaangevend A-merk kun je onze producten vinden bij o.a. dierenspeciaalzaken, supermarkten, tuincentra en bouwmarkten. 

Elke dag opnieuw zijn we bij Vitakraft bezig om uit liefde voor alle dieren de hoogst mogelijke kwaliteit producten en diensten te produceren en te leveren. Deze liefde zit al verankerd in het DNA van alle Vitakraft medewerkers sinds een vrolijke jongen, Heino Wührmann, in de jaren 20 van de vorige eeuw, uit passie voor dieren zijn hart ging volgen. Uit die innige liefde en begrip voor de natuurlijke behoefte van dieren, is Vitakraft ontstaan. Generaties later is Vitakraft wereldwijd uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een neus voor innovatieve trends in voeding, snacks en accessoires voor alle huisdieren.

Van gezonde voeding tot heerlijk verantwoorde snacks, van verzorgingsproducten tot speeltjes, Vitakraft heeft het allemaal. En dat alles maken en leveren we met passie en uit liefde! 

Vitakraft. Uit liefde.

Waarom zijn jullie lid/partner van NVG?

Vitakraft draagt continu bij aan de gezondheid en het geluk van het huisdier als lid van het gezin. Dit is onze missie en daarom vinden we het belangrijk om al in de eerste lijn te zijn geïnformeerd en te kunnen meepraten over alle ontwikkelingen omtrent huisdiervoeding. Daarbij is het delen van kennis en inzichten essentieel om samen met andere stakeholders in de markt ervoor te zorgen dat de kwaliteit en veiligheid van voeding, snacks en accessoires voor huisdieren te allen tijde gewaarborgd is.

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Stephensonweg 14
4207 HB Gorinchem

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.