Vitakraft Nederland B.V.

Introductie

Vitakraft Nederland B.V. is een 100% dochter van het in Bremen (D) gevestigde Vitakraft pet care. Het hoofdkantoor voor de Benelux is in Eerbeek gevestigd. Wij houden ons bezig met de verkoop, marketing en distributie van voeding, snacks en accessoires voor huisdieren. Als toonaangevend A-merk kun je onze producten vinden bij o.a. dierenspeciaalzaken, supermarkten, tuincentra en bouwmarkten. 

Elke dag opnieuw zijn we bij Vitakraft bezig om uit liefde voor alle dieren de hoogst mogelijke kwaliteit producten en diensten te produceren en te leveren. Deze liefde zit al verankerd in het DNA van alle Vitakraft medewerkers sinds een vrolijke jongen in 1837, Heino Wührmann, uit passie voor dieren zijn hart ging volgen. Uit die innige liefde en begrip voor de natuurlijke behoefte van dieren, is Vitakraft ontstaan. Generaties later is Vitakraft wereldwijd uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een neus voor innovatieve trends in voeding, snacks en accessoires voor alle huisdieren.

Van gezonde voeding tot heerlijk verantwoorde snacks, van verzorgingsproducten tot speeltjes, Vitakraft heeft het allemaal. En dat alles maken en leveren we met passie en uit liefde! 

Vitakraft. Uit liefde.

Waarom zijn jullie lid/partner van NVG?

Vitakraft draagt continu bij aan de gezondheid en het geluk van het huisdier als lid van het gezin. Dit is onze missie en daarom vinden we het belangrijk om al in de eerste lijn te zijn geïnformeerd en te kunnen meepraten over alle ontwikkelingen omtrent huisdiervoeding. Daarbij is het delen van kennis en inzichten essentieel om samen met andere stakeholders in de markt ervoor te zorgen dat de kwaliteit en veiligheid van voeding, snacks en accessoires voor huisdieren te allen tijde gewaarborgd is.

Interview met Constantijn van Gerwen

Vitakraft is sinds 1 januari 2022 volledig lid geworden van NVG. Een mooie aanleiding voor een nadere kennismaking met Constantijn van Gerwen, managing director Benelux voor Vitakraft. Het interview is terug te lezen via de knop hieronder.

5 VRAGEN
Vitacraft aan het woord. De huisdiervoedingssector: wat is er veranderd en wat brengt de toekomst? 50 jaar NVG!

1. Wie ben je en wat is je functie?
Mijn naam is Constantijn van Gerwen van Vitakraft en ik ben de algemeen directeur van Vitacraft.

2. Wat zou men over jullie bedrijf moeten weten?
Dat wij bijdragen aan het geluk van huisdieren als lid van het gezin.

 3. Wat was er in de afgelopen 50 jaar heel belangrijk voor de huisdiervoedingssector als geheel?
Het huisdier is veel meer centraal komen te staan. Daarnaast zijn de reglementen van FEDIAF heel belangrijk, die zorgen dat voeding en snacks altijd gezond zijn.

4. Wat worden de grootste kansen/uitdagingen voor de huisdiervoedingssector in de toekomst?
Ten eerste nieuwe eiwitbronnen! Door het gebrek aan vlees, wat meegaat in de humanisering van het dier. Ten tweede de echte humanisering van het huisdier, waardoor je dus ziet dat vegetarische diervoeding nu in opkomst is. De consument moet leren dat een eiwit een eiwit is, opgebouwd uit aminozuren, en daarmee dus ook gewoon goed is. Of dat nu eiwitten zijn afkomstig van een dier of vanuit een andere bron.

5. Wat zou je NVG als club toewensen voor de toekomst?
Minimaal 50 jaar extra, samen met Vitakraft.

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren