Hill's

Introductie

Tot op de dag van vandaag bouwt Hill's™ Pet Nutrition verder aan de traditie van verzorging, die in 1939 begon dankzij een opmerkelijke dierenarts. Onze merken Vetessentials™, Prescription Diet™, Science Plan™ en Ideal Balance™ bieden de hoogste kwaliteit dierenvoeding en maken daardoor wereldwijd het verschil voor huisdieren en hun eigenaren.

Het verhaal van Hill's™ begint in 1939. Dr. Mark L. Morris Sr. had de overtuiging dat bepaalde aandoeningen bij huisdieren aangepakt konden worden met een zorgvuldig samengestelde voeding. Zijn ideeën waren zeer vooruitstrevend in de diergeneeskunde en al gauw kreeg hij de kans om ze te bewijzen.

Een jonge blinde man, genaamd Morris Frank, vroeg Dr. Morris of er iets gedaan kon worden om zijn blindegeleidehond Buddy, die aan een nieraandoening leed, te redden. Het resultaat van Dr. Morris' inspanningen was het eerste product ter wereld dat speciaal was ontwikkeld voor de gezondheid van de nieren en was daarmee het eerste van vele Prescription Diet producten. Niet lang daarna werd Hill's Pet Nutrition opgericht en kwan het gebied van klinische voeding voor huisdieren tot leven. Die eerste therapeutische hondenvoeding was Hill's™ Prescription Diet™ k/d™, dat tot op de dag van vandaag nog steeds verkocht wordt.

 Wij zijn ervan overtuigd dat een optimale voeding, de diergeneeskundige begeleiding, dagelijkse beweging horen tot het met liefde omgaan met dieren Alle honden en katten die door Hill's Pet Nutrition worden verzorgd, leven in een liefdevolle, veilige en schone omgeving met voldoende speelmogelijkheden. We gebruiken alleen niet-invasieve, humane onderzoeksmethoden die nodig zijn om nutritionele technologieën te ontwikkelen zodat honden en katten langer en gezonder leven. Onze doorbraken in dierenvoeding zijn onovertroffen in de diervoedingsindustrie. We hebben met ons bedrijf een reputatie opgebouwd waarbij het voortdurend hanteren van de hoogste ethische normen zeer belangrijk is.

Bij Hill's™ werken meer dan 150 dierenartsen, gepromoveerde voedingsdeskundigen en wetenschappers, die elke dag nieuwe producten creëren en bestaande producten verbeteren om uw huisdier te helpen een lang en gezond leven te leiden. Wetenschappers van Hill's schrijven jaarlijks meer dan 50 research papers en artikelen voor studieboeken en geven over de hele wereld les aan vooraanstaande diergeneeskundige faculteiten, waardoor we alle kennis en expertise in elke Hill's™ voeding kunnen stoppen.

 Onze honden- en kattenvoeding is speciaal samengesteld om een optimale balans van voedingsstoffen en de beste smaak te leveren. We weten dat de beste voeding voor uw huisdier niet alleen tegemoet komt aan zijn/haar voedingsbehoefte, maar we vermijden ook een teveel aan voedingsstoffen, zoals vet en zout, die op langere termijn schadelijk kunnen zijn.

 Hill's'™ lange termijn investering in educatie, technologie en talentvolle wetenschappers heeft ons geholpen om baanbrekende innovaties te ontwikkelen, inclusief het meest uitgebreide assortiment van klinische voeding voor zieke dieren, dieren die een verhoogd risico hebben en, uiteraard, gezonde dieren. Het welzijn van uw huisdier staat bij ons voorop.

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren