7 juni 2021

Nieuwe huisstijl voor NVG: bekijk nu onze nieuwe website!

NVG heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot het kenniscentrum over huisdiervoeding. Als brancheorganisatie delen wij kennis en expertise van leden en partners niet alleen onderling, maar ook met anderen.

Goede voeding is ontzettend belangrijk voor het welzijn van onze huisdieren. NVG draagt hier graag haar steentje aan bij door te zorgen voor een gedegen en centrale kennisdeling. Samen zijn we slimmer, sterker en innovatiever voor goede, veilige en duurzame huisdiervoeding!

Dialoog en dierenwelzijn staan bij ons centraal en dit wordt onderstreept door het nieuwe logo en bijbehorende nieuwe huisstijl. 

Nieuwe en vernieuwde informatie

Een belangrijk instrument in de kennisdeling is uiteraard de website en ook deze is volledig vernieuwd! De website is vanaf 7 juni al zichtbaar, maar wordt op donderdag 10 juni tijdens de Algemene Ledenvergadering van NVG officieel gelanceerd.

Op de nieuwe website vind je informatie over onze vereniging en onze sector, maar ook de centrale NVG Kennisbank. Vol met informatie, feiten en leuke weetjes over huisdiervoeding voor iedereen die hierin geïnteresseerd is. Maar natuurlijk ook met belangrijke informatie voor professionals in de sector over bijvoorbeeld wetgeving en zelfregulering

Wat vind jij?

We hebben de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk proberen te bouwen en uiteraard blijft de inhoud van onze website en de NVG Kennisbank altijd in ontwikkeling. Heb je een vraag, of mis je nog bepaalde informatie? Dan horen we het graag!

Deel deze pagina

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren