28 juni 2024

Nieuw bestuurlid NVG: Robin van de Bruinhorst

Foto robin

Robin van de Bruinhorst is sinds 25 juni bestuurlid van NVG. Hij gaat met enthousiasme aan de slag: "Na jaren in de humane voedingssector werkzaam te zijn geweest, mocht ik 2,5 jaar geleden aan de wieg staan van de oprichting van Q-Petfood. Met volledige focus op de petfood business. Vanuit Q-Petfood brengen we het merk Smuldier op de markt, bekend als hondenvoer uit de diepvries in de supermarkt. Inmiddels liggen we ook in het reguliere diervoedingsschap én hebben we de eerste producten in het Tuin & Dier kanaal geïntroduceerd.

Werken in de petfoodsector vind ik elke dag weer een feest. Met name de emotionele betrokkenheid van de consument en de collegialiteit in deze categorie is veel groter dan in human food.

De NVG speelt hierin wat mij betreft een belangrijke rol; naast de rol als kwalitatief hoogwaardig kenniscentrum, is de NVG een mooi platform om als categorie-collega's elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Ik hoop vanuit mijn rol in het bestuur en bij FEDIAF hier enthousiast een steentje aan bij te kunnen dragen!"

Deel deze pagina

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren