4 oktober 2022

Trots op 50 jaar NVG

Voor degenen die niet op ons fantastische jubileumseminar waren, ik ben Bob Ter Linden en ruim 22 jaar werkzaam bij Nestlé Purina. Daarnaast ben ik voorzitter van NVG en voorzitter van de Stichting met Dieren Meer Mens die het verantwoord huisdierenbezit bevordert onder kinderen op basisscholen met het Dierendiploma.

Als NVG hebben wij het doel de gemeenschappelijke bedrijfsbelangen van onze leden te bevorderen. Wij vertegenwoordigen de Nederlandse huisdiervoedingsindustrie in gesprekken met overheid, controle autoriteiten en wetenschap om juiste condities te creëren voor goede, veilige en duurzame huisdiervoeding. Daarnaast staan wij voor het welzijn van huisdieren en de belangrijke rol die huisdieren in onze samenleving spelen.

Ik ben trots op ons 50-jarig bestaan! Ondanks de lastige tijd voor brancheverenigingen hebben wij ons ledenbestand weten uit te breiden, waardoor >80% van alle voeding voor honden en katten in Nederland door NVG leden op de markt is gebracht.
Door aanpassing in ons beleid en onze flexibiliteit zijn we met én door onze leden en partners sterker, slimmer én innovatiever geworden.
Ook onze contacten met stakeholders zoals het Ministerie van LNV, de NVWA, de Dierenbescherming, Dibevo en Way2Trade (export) zijn fors versterkt.
Door deze initiatieven beschermen we de reputatie van de sector en zorgen we voor goede voeding voor onze huisdieren die een hele belangrijke rol spelen in onze samenleving.

Trots dus...

Bekijk hier de  terugblik, de foto's en presentaties van het Jubileum Seminar

Deel deze pagina

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren