ROYAL CANIN B.V.

Introductie

Bij Royal Canin geloven we dat huisdieren onze wereld mooier maken en daarom willen we een betere wereld voor huisdieren maken, door ze de best mogelijke voeding te bieden. 

Onze unieke aanpak stelt de voedingsbehoeften van katten en honden altijd centraal in het innovatieproces. Hun leeftijd, levensstijl, grootte, ras, kwestbaarheden en activiteitsniveau worden bestudeerd door middel van wetenschap en observatie om zo voedingen te kunnen produceren voor de specifieke behoeften van elk huisdier.

We streven ernaar om de kennis die we opdoen via onze partnerschappen te delen met eigenaren van gezelschapsdieren, dierenartsen, fokkers en andere partners in de branche om het welzijn van katten en honden te bevorderen. Dit doen we op een respectvolle, verantwoorde en duurzame manier richting huisdieren, mens en milieu.

Waarom zijn jullie lid/partner van NVG?

We zijn trotse partner van de NVG om onze missies naadloos bij elkaar aansluiten; gezonde en veilige huisdiervoeding en verantwoord huisdierbezit. Door het delen van onze kennis en de samenwerking met de leden en parnters van de NVG kunnen we samen zorgdragen voor veilige diervoeding en verantwoord huisdierbezit. 

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren