Nestlé Purina Petcare

Introductie

De band tussen huisdieren en mensen is echt uniek. Gebouwd op samenzijn, gezelschap, ervaringen en liefde, inspireert het ons tot de overtuiging dat wanneer mensen en huisdieren samen een band aangaan, het leven rijker wordt. Daarom ontwikkelen we al meer dan 125 jaar smakelijke voeding voor katten en honden van alle leeftijden en levensstijlen, die hun gezondheid en welzijn bevordert.

Ons portfolio van geliefde merken raakt elke dag miljoenen levens. Door een breed scala aan prijzen en kwaliteit voeding aan te bieden - van goed tot uitzonderlijk - zorgen we ervoor dat complete en uitgebalanceerde voeding voor iedereen beschikbaar is. Dit doen we onder andere met de merken Pro Plan, Felix, Gourmet, Purina One en Beyond.

Als dierenliefhebbers en eigenaren weten we hoe kwalitatieve voeding huisdieren en hun baasjes kan helpen om een ​​gelukkiger, gezonder en langer leven samen te leven. Een rijker leven creëren voor huisdieren en de mensen die van ze houden, is wat we het beste kunnen en waarom we bestaan. 

Maar we doen meer dan alleen voeding produceren. We zijn toegewijd aan het mogelijk maken van gezondere en gelukkiger levens voor mensen en hun huisdieren, het helpen ontwikkelen van bloeiende gemeenschappen en het beheren van middelen voor de toekomst. Daarom zetten we ons in voor individuen, gezinnen en huisdieren, gemeenschappen en de planeet.

We hebben 10 beloften gedaan om tegen 2023 te bereiken om het leven van huisdieren en de mensen die van ze houden te verbeteren. Zo werken we samen met liefdadigheidspartners die onze waarden delen, zoals Dierendiploma en Stichting OOPOEH. Daarnaast willen we helpen om huisdiervriendelijke werkplekken voor iedereen mogelijk te maken door ons 'Pets at Work' programma. En we werken hard aan een afvalvrije toekomst en hebben de wereldwijde toezegging gedaan dat tegen 2025 100% van onze verpakkingen herbruikbaar of recyclebaar zal zijn.

Waarom wij lid zijn van NVG

Gezonde, veilige en betrouwbare dierenvoeding is waar Purina voor staat. Dit zijn ook de uitgangspunten van de NVG waardoor we samen zorgen voor verantwoord huisdierenbezit. Zo zijn we bezig met het verduurzamen van grondstoffen en verpakkingen, een belangrijke verantwoordelijkheid waarin we samen optrekken om een positieve impact te hebben op onze planeet nu en in de toekomst.

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren