MARS Nederland

Introductie

Mars Nederland is onderdeel van het in 1911 opgerichte familiebedrijf Mars, Incorporated. Mars is in Nederland actief in Veghel met merken als M&M’S®, SNICKERS®, TWIX®, FREEDENT® en BE-KIND™ maar ook PEDIGREE®, WHISKAS®, ROYAL CANIN®, SUZI WAN® en BEN'S ORIGINAL®. 

Wij geloven dat de manier waarop we vandaag zaken doen, de wereld van morgen bepaalt. Onze ambities moeten worden ingekleurd met de acties van meer dan 115.000 associates in 80 landen. Geleid door onze Five Principles leveren zij kwaliteit, rekening houdend met maatschappelijke belangen en thema’s (zoals nutritiele waarde en verantwoorde marketing).

De werkwijze van Mars is sinds jaar en dag gebaseerd op het nastreven van wederkerige voordelen voor alle stakeholders. We werken nu bijvoorbeeld aan de volgende initiatieven: 

  • We investeren elk jaar 100 miljoen in verduurzaming.
  • We benutten en delen ons onderzoek om een betere wereld voor huisdieren te creëren.

Waarom zijn jullie lid/partner van NVG?

In een brancheorganisatie kun je pre-competitief de krachten bundelen om het leven van huisdieren op een positieve manier te beïnvloeden. Aangesloten organisatie hebben de belangen van huisdieren en hun baasjes voorop staan en dragen bij aan een sterke sector. 

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren