Eurofins

Introductie

Met 680 medewerkers en 12 kenniscentra & laboratoria levert Eurofins Food, Feed, Water Benelux een belangrijke bijdrage aan het waarborgen van voedsel- en waterveiligheid. Eurofins ziet dit als een van haar belangrijkste taken. Meer dan ooit willen we weten wat we eten. We willen weten hoe ons voedsel wordt geproduceerd, of boeren eerlijk worden beloond en of de informatie op het etiket overeenkomt met de inhoud van de verpakking. Voor onder andere producenten en retailers is het belangrijk om betrouwbare informatie te verkrijgen over de herkomst van hun grondstoffen en producten.

Met een wereldwijd kennisnetwerk van maar liefst 910 laboratoria, meer dan 61.000 collega's in 59 landen, helpen we onze klanten met kwaliteit en veiligheid, om te voldoen aan regelgeving, om hun kosten te verlagen en om verspilling te voorkomen.

Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van water en voedsel te allen tijde gewaarborgd is... Onze focus ligt op klantgerichtheid, kwaliteit, competentie, teamspirit en integriteit.

Onze missie en visie

Om bij te dragen aan wereldwijde gezondheid en (voedsel)veiligheid door onze klanten te voorzien van hoogwaardige laboratorium- en adviesdiensten. We willen ook kansen creëren voor onze medewerkers en een duurzaam rendement genereren voor onze aandeelhouders.

Eurofins verschuift de komende jaren van dataleverancier naar kennispartner in de voedsel- en waterketen van onze klanten. Wij garanderen de kwaliteit en veiligheid van voedsel en water door heel Nederland en bieden een kwaliteitsgarantie op productniveau. Dit maakt ons een betrouwbare partner in het productieproces van onze klanten.

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren