24 januari 2023

Hij zal gemist worden

Marco Halff

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotseling overlijden van Marco Halff. Marco was, met meer dan 20 jaar ervaring in onze sector, een zeer bekend en vriendelijk gezicht in de huisdierenbranche. Hij heeft zich jarenlang ingezet voor de sector en binnen onze vereniging in onder andere de Technische Werkgroep.

Tijdelijk verruilde hij de petfood sector voor het agrarisch onderwijs en werd hij de belangrijke grondlegger van de samenwerking tussen NVG en het beroepsonderwijs. Zo stond hij aan de wieg van het Trendpanel, een uniek samenwerkingsverband tussen het bedrijfsleven en het onderwijs, waarvoor NVG zich nog altijd van harte inzet. Na een inspirerende tussenstop in het onderwijs, ging Marco opnieuw aan de slag in de huisdiervoedingsector, bij ons lidbedrijf Mulder Diervoeding. Hij was namens Mulder opnieuw actief in diverse werkgroepen en maakte zich onder andere hard voor goede en veilige rauwe huisdiervoeding.

Wij gedenken met grote dankbaarheid het goede werk dat Marco voor zowel onze sector als het onderwijs gedaan heeft. Hij zal gemist worden door velen en ook door ons. Wij wensen zijn familie, vrienden en collega’s alle sterkte toe.

Deel deze pagina

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren