11 juni 2021

Bestuurswissel bij de Federatie Nederlandse Diervoederketen

De Federatie Nederlandse Diervoederketen (FND) nam vrijdag 4 juni afscheid van vier bestuursleden van het eerste uur. Drie nieuwe bestuursleden traden toe tot het bestuur. Ook is een nieuwe voorzitter benoemd.

Afscheid

Federatie Nederlandse Diervoederketen (FND) zwaaide vier bestuursleden uit: Gert Jan Krom, Paulien de Graaff, Peter Fidder en Imkje Tiesinga.

Gert-Jan Krom vertegenwoordigde Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG) in de FND. Paulien de Graaff was bestuurslid vanuit het Koninklijk Comité van Graanhandelaren (Het Comité). Namens de Vereniging Diervoederspecialiteiten en Diergezondheidsproducten (VDDN) zat Peter Fidder in het bestuur. Imkje Tiesinga representeerde de Vereniging van Nederlandse Zetmeelfabrikanten).

Voorzitter

Matthé Vermeulen (Het Comité) hanteerde de afgelopen periode de voorzittershamer bij FND. Die rol is overgedragen aan Frans Claassen van MVO.

De scheidende voorzitter en bestuursleden kregen een award die symbool staat voor de acht verenigde leden van FND.

Nieuw bestuur

De drie nieuwe bestuursleden zijn Eddy Nijhof (NVG bestuurslid), Jan Akerboom (VDDN) en Caroline Emmen (Het Comité). 

Platform

De Federatie Nederlandse Diervoederketen (FND) is sinds 2014 het platform voor alle Nederlandse organisaties actief in de diervoederketen. Na het opheffen van de productschappen was bij de betrokkenen duidelijk dat het belangrijk is om elkaar te blijven ontmoeten. De leden van FND informeren elkaar op het terrein van diervoederwetgeving en diervoederveiligheid.

Deel deze pagina

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren