Workshop Petfood labelling & Claims


KENNIS


INSPIRATIE


NETWERKEN

Na de eerste workshop op 4 juni 2020 en aansluitend de e-learning, organiseren wij op 25 maart het derde en laatste deel van de workshop Labelling & Claims
We hadden gehoopt op een live bijeenkomst, maar ook deze workshop gaat online plaatsvinden.

We hebben weer een mooi programma opgesteld om elkaar digitaal te ontmoeten, te inspireren en kennis te delen.

Regelgeving en interpretatie van regelgeving | Kennisdeling en uitwisselen van
ervaringen met elkaar en de NVWA | Wat moet en mag op een petfood etiket
en via andere communicatiekanalen? | D
iscussie en dialoog over interpretatie, consumentengedrag en ethiek. 


Heb je de eerste workshop en de e-learning gemist? Je kan nog aanhaken!
Stuur ons een e-mail voor meer informatie, of om je aan te melden!
Is je bedrijf lid van onze Belgische zustervereniging Bepefa, meld je dan aan via het secretariaat van Bepefa (info@bepefa.eu).

 


DEEL 3 | Donderdag 25 maart 2021
In dit laatste deel van de workshop ligt de nadruk op zelf aan de slag gaan én in gesprek gaan met elkaar. Wat móet er nu op het label en wat mág je communiceren?

DEEL 2 | Juni 2020
Je ontvangt per e-mail de link naar de E-Learning FEDIAF Labelling Code, waarmee je zelf op een voor jou handig tijdstip aan de slag kan.

DEEL 1 | 4 juni 2020
We introduceren de Labelling E-learning en gaan online met elkaar in gesprek aan de hand van diverse stellingen en cases.

Voor
Iedereen die bedrijfsmatig te maken heeft met het etiketteren van huisdiervoeding. Het is zowel interessant voor technisch specialisten en medewerkers van de afdelingen R&D en Legal, als marketing & communicatie medewerkers.

Entree
De deelnemersfee is €350,- p.p. excl. BTW.
Is je bedrijf lid van NVG? Dan geldt dat de eerste 2 deelnemers gratis zijn, vanaf de derde persoon is de fee €125,-. p.p. excl. BTW.
Is je bedrijf lid van  Bepefa, dan geldt een fee van €125,-. p.p. excl. BTW. Bepefa leden dienen zich wel via Bepefa aan te melden i.v.m. juiste facturatie.


Programma

PROGRAMMA 25 MAART 2021

Tijd Programma Spreker
14.30 uur Ontvangst  
14.45 uur Welkom & Introductie Benita Beekhof
15.00 uur Terugblik workshop deel 1&2 Willeke Stroucken, Esther Enning en Benita Beekhof
15.15 uur Update NVWA Esther Enning en Marleen Smits
15.25 uur Zelf aan de slag in break out sessies Alle deelnemers
16.05 uur Pauze  
16.15 uur ‘Het juiste doen als niemand kijkt’ Frank Peters
16.35 uur Terugkoppeling cases Willeke Stroucken, Esther Enning en en Marleen Smits
17.00 uur Vragen & afsluiting Willeke Stroucken, Esther Enning en Benita Beekhof
17.30 uur Einde  

Sprekers workshop 25 maart 2021


Willeke Stroucken
is Can Product Development Manager bij Partner in Pet Food, eindverantwoordelijk voor de PD afdelingen in vier blikvoer producerende fabrieken in Europa. Ze heeft Animal Nutrition gestudeerd aan de Wageningen University. Daarnaast is Willeke co-voorzitter van de technische werkgroep van de NVG en lid van de Product Communication working group binnen FEDIAF. Esther Enning
is Senior Inspecteur, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).
Ze begon in 2002 bij de NVWA als Import Staff en voerde verbeterprojecten uit voor het import control proces. Esther heeft een HBO Bachelor in Logistiek en Economie van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN).


Marleen Smits is sinds januari 2021 Senior Inspecteur, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Ze heeft Veehouderij en veevoeding gestudeerd aan de Wageningen Universiteit en ruim 20 jaar gewerkt als kwaliteitsmanager en auditor/adviseur in de diervoedersector. De laatste 5 jaar voor de start bij de NVWA was ze werkzaam als programmamanager bij de SecureFeed. Frank Peters
is oprichter en eigenaar van VIRTUS Communications, strategische adviesbureau dat zich richt op het bouwen en beschermen van reputaties. Naast een aantal bestuursfuncties is hij gastdocent reputatiemanagement & crisiscommunicatie en veelvuldig spreker op congressen en seminars. In april 2021 verschijnt zijn nieuwe boek ‘Het Juiste Doen als Niemand Kijkt’, over integer leiderschap. 


 


Benita Beekhof
is sinds 2007 verenigingsmanager van NVG. Namens NVG behartigt zij de belangen van bij NVG aangesloten leden in de breedste zin van het woord. NVG en haar leden maken zich samen sterk voor gezonde, veilige en smakelijke huisdiervoeding. Benita is binnen NVG de verbindende factor tussen het secretariaatsteam, de leden, diverse werkgroepen en het bestuur.


You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...