Welkom Duynie Ingredients als kennispartner!

06
okt

Welkom Duynie Ingredients als kennispartner!

Graag verwelkomen wij wederom een nieuwe kennispartner: Duynie Ingredients. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking. Door kennis te delen, worden we samen slimmer, vergroten we de innovatiekracht en stimuleren we vooruitgang in de huisdierensector.

Duynie Ingredients produceert duurzame plantaardige ingrediënten voor huisdiervoeding op basis van co-producten. Duynie Ingredients is Europa’s grootste verwerker van plantaardige co-producten die vrijkomen bij het verwerken van aardappelen, suikerbieten, chicorei en groente tot humane voeding. Dit betekent dat er geen gewassen speciaal geteeld worden voor onze ingrediënten, grondstoffen maximaal worden gebruikt en verspilling wordt vermeden.

De productie van de ingrediënten voor huisdiervoeding vindt plaats in de nieuwe fabriek in Cuijk. De natte grondstoffen worden gedroogd en bewerkt tot eindproduct. Hierbij wordt volledig gebruik gemaakt van restwarmte. De producten van Duynie Ingredients worden wereldwijd naar grote pet food fabrikanten geëxporteerd en verwerkt in honden- en kattenvoer en voer voor knaagdieren.

Kijk hier voor een overzicht van al onze leden, kennispartners en exportpartners.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...