Protix wordt eerste NVG Kennispartner

12
mrt

Protix wordt eerste NVG Kennispartner

Protix, producent van duurzame eiwitten en vetten uit insecten, is de eerste kennispartner van NVG.
Bedrijven die zelf geen huisdiervoeding op de markt brengen, maar wel gelieerd zijn aan de pet food sector door bijv. producten of technieken te leveren aan fabrikanten van huisdiervoeding kunnen sinds kort kennispartner worden van NVG.

Door kennis te delen, worden we samen slimmer en vergroten we de innovatiekracht in de huisdierensector. Actief delen van ons beider kennis en netwerken in bijv. themabijeenkomsten stimuleren vooruitgang in de sector.

Protix gebruikt plantaardige reststromen uit de omgeving (o.a. Bergen op Zoom) als voer voor insecten. De ingrediënten uit de insecten worden vervolgens gebruikt als hoogwaardige voedingsbron in diverse voeders voor honden, katten, aquariumvissen en vele andere (huis)dieren, net zoals in de natuur. Op deze manier sluit Protix de voedselkringloop; voedselresten worden hergebruikt en teruggebracht in onze voedselketen op een hoogwaardige, voedselveilige manier, een echt circulair systeem. Protix draagt daarmee bij aan een voedselsysteem dat weer in balans is met de natuur. Protix is in 2009 begonnen en uniek in de wereld door haar kennisvoorsprong.

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...