Pet conference en award-uitreiking nieuw evenement
08
mei

Pet conference en award-uitreiking nieuw evenement

Op 20 november 2017 vindt voor de eerste keer de Dutch Pet Conference & Awards plaats. Een nieuw evenement op initiatief van Academy Bartels, organisator van Animal Event. “Deze sector verdient het om de beloning van excellente betrokkenen te doen in een professionele setting”, licht directeur Gijs Bartels toe.

Het nieuwe evenement omvat een uitgebreid conferentieprogramma gedurende de dag. Aansluitend is er een gala-avond waar prijswinnaars in het zonnetje worden gezet in zeven verschillende categorieën. “De winnaars van deze prijzen moeten een voorbeeld voor de sector of hun specifieke bedrijfstak zijn.” Een deskundige jury buigt zich over de voorgedragen kandidaten.

Nieuwe aanpak
“We willen er met de nieuwe aanpak voor zorgen dat de verkiezingen naar een hoger plan worden getild.” De afgelopen jaren werden al awards uitgereikt aan onder andere de dierenspeciaalzaak van het jaar. Deze uitreiking kreeg echter niet het beoogde podium. De winnaars kregen volgens de initiatiefnemers daarmee ook niet de erkenning en de beloning die werd beoogd. “We hebben gezocht naar een wijze van professionalisering van de award-uitreiking. Die hebben we nu gevonden in de combinatie van de uitreiking met een conferentie en het geheel te omlijsten met een setting die past bij een professionele prijsuitreiking”, aldus Bartels.

Conferentie
Het evenement Dutch Pet Conference en Dutch Pet Awards wordt gehouden in studio 21 in Hilversum. “De RTL studio’s bieden de juiste ambiance en bovendien volop mogelijkheden om het conferentieprogramma op te zetten zodanig dat we vanuit verschillende invalshoeken actuele onderwerpen inhoudelijk aan bod kunnen laten komen.” Centrale thema van de conferentie is ‘innovatie’. Tijdens lezingen wordt ingegaan op de invulling van dit thema binnen retail, consumentenbeleving, diergeneeskunde en andere aspecten in de huisdierenbranche. Enkele sprekers voor het evenement zijn al vastgelegd. Onder hen scheidsrechter en ondernemer Bjorn Kuipers, die de link tussen het ondernemen en topsport legt, en marketeer Carl van Dyck gaat in op digitale disruptie in retail.

Awards

Naast Dierenspeciaalzaak van het jaar, worden er dit jaar in zes andere categorieën prijzen toegekend. Dat betreft: dierenarts, retailketen, groothandel, talent en professional van het jaar. Daarnaast wordt een publieksprijs toegekend. De selectie voorafgaand aan de Dutch Pet Awards is in handen van een commissie met afgevaardigden vanuit
Universiteit Utrecht, Wageningen University & Research, HAS Hogeschool, bedrijfsleven, bankwezen, accountancy en politiek.

Kandidaten voor de diverse awards kunnen zichzelf voordragen of worden voorgedragen door derden. De procedure voor de awards wordt de komende maanden nader uitgewerkt.

Partners
Een aantal bedrijven uit de sector hebben zich al gemeld die partner van het nieuwe evenement. Bedrijven die interesse hebben om deel te nemen aan Dutch Pet Conference en Awards kunnen contact opnemen met Academy Bartels.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...