Vobra

Introductie

Het ontstaan van ons bedrijf is te danken aan de heer Piet van Krieken, die het bedrijf stichtte in 1932. Aanvankelijk werden er enkel voeders voor landbouwhuisdieren geproduceerd. In 1963 nam zoon Gerard het bedrijf van zijn vader over. Hij zette het voort en noemde het Vobra. De letters Vobra staan voor Voederfabriek Oost BRAbant.

Hoogwaardige honden- en kattenvoeding & vislokvoeders
In 1970 werd begonnen met de productie van honden- en kattenvoeding. De productie van voeders voor landbouwhuisdieren werd vervolgens langzaam afgebouwd. Vanaf 1975 werd er volledig overgegaan tot het produceren van voedingen voor honden en katten. Omdat Vobra zich volledig richtte op de productie van honden- en kattenvoeding werd er in 1984 een nieuwe fabriek gebouwd in Loosbroek met daarin de eerste extruder.

In 2001 werd begonnen met de bouw van een tweede fabriek, inclusief opslaghal, in Veghel. In mei 2002 was deze fabriek gereed en kon er ook in Veghel worden gestart. De locatie in Loosbroek bleef bestaan, waardoor er vanaf nu op twee locaties hoogwaardige honden- en kattenvoeding werd geproduceerd. In 2006 nam Vobra het bedrijf Wielco over. Wielco is bekend van haar enkelvoudige en samengestelde vislokvoeders en produceerde voorheen tevens geperste hondenvoeding.

Trots op Vobra
Inmiddels is Vobra Special Petfoods uitgegroeid tot een familiebedrijf waar we trots op zijn! Vobra produceert, naast diverse eigen merken, voor vele tevreden Private Label klanten hoogwaardige geëxtrudeerde of geperste honden- en kattenvoeding.

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren