Over huisdiervoeding

Kennisbibliotheek

Goede voeding is belangrijk voor het welzijn van onze huisdieren! Welkom in de kennisbank van NVG; een bron van informatie over huisdiervoeding.

Laten we bij het begin beginnen; wat is goede huisdiervoeding? Bekijk de factsheet over voedingsvereisten en ontdek waarom het gebruik van de juiste ingrediënten zo belangrijk is, wat de juiste ingrediënten zijn en waar ze vandaan komen. In de factsheet etikettering, helpen we je de etiketten op huisdiervoeding beter te begrijpen.

De productie van huisdiervoeding is zeer strikt gereguleerd om de veiligheid en kwaliteit van huisdiervoeding te kunnen garanderen. In sommige gevallen zijn de regels zelfs strenger dan voor humane voeding! Meer informatie hierover, vind je op de pagina’s Regelgeving en Zelfregulering.

Benieuwd hoe huisdiervoeding wordt gemaakt? Bekijk hier onze animatie én lees de factsheets over hoe droogvoer en natvoer gemaakt wordt.

Vergeet ook de sectie met veelgestelde vragen niet; een compleet overzicht met alle feiten en fabels over huisdiervoeding!

Meer informatie over huisdiervoeding staat in het menu ‘over huisdieren’.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...