NVG Themasessie 'Alternatieve eiwitten; kansen en bedreigingen'

19
dec

NVG Themasessie ‘Alternatieve eiwitten; kansen en bedreigingen’

Fysiek bij elkaar komen is helaas nog niet mogelijk, maar kennis delen en het gesprek aangaan wel. Graag introduceren wij de NVG Themasessie: een kort, maar krachtig online thema event voor onze leden en partners. De eerste themasessie staat inmiddels gepland en er gaan er meer volgen.

Thema:  ‘Alternatieve eiwitten; kansen en bedreigingen’
Datum: dinsdag 12 januari
Tijd: 11.00 – 12.00 uur
Locatie: online via MS Teams

In deze NVG Themasessie bekijken we samen het gesprek dat onze verenigingsmanager Benita Beekhof onlangs had met Prof. Dr. ir. Ronald de Vries van het Westerdijk Fungal Biodiversity Institute. Ronald is een expert op het gebied van schimmeleiwitten en hij legt ons graag uit welke mogelijkheden deze bieden voor onze sector. We praten en discussiëren daarna graag met alle aanwezigen verder over de kansen en bedreigingen van alternatieve eiwitten. Uiteraard is Ronald hierbij ook aanwezig om jullie vragen te beantwoorden.

De petfood sector blijft zich continue ontwikkelen. De eiwittransitie is van belang voor de toekomst van onze planeet, laten we elkaar inspireren!

Nieuwsgierig? Kijk dat nu dit filmpje. Of meld je direct aan!

De NVG themasessies zijn exclusief voor onze leden en partners. Heb je interesse in ons lidmaatschap, lees dan hier verder.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...