Nu beschikbaar: e-Learning Guide FEDIAF

30
jul

Nu beschikbaar: e-Learning Guide FEDIAF

FEDIAF heeft een e-learning guide gelanceerd om het begrip en de implementatie van de wetgeving voor huisdiervoeding en regels met betrekking tot on-pack en off-pack communicatie te verbeteren. De trainingsmodule is ontwikkeld als aanvulling op de FEDIAF Code of Good Labelling Practice for Pet Food.

De e-learning is tevens deel 2 van de NVG Workshop Labelling & Claims. Afgelopen 4 juni was de eerste (online) bijeenkomst en na deze e-learning sluiten we het drieluik in maart af met hopelijk een live bijeenkomst.
Het voordeel van de online bijeenkomst in juni is dat je alsnog kunt aanhaken, want de livestream is nog terug te zien. Wil je alsnog aanhaken? Stuur ons een e-mail.

De guide is ontwikkeld door het team van regelgevende experts van FEDIAF en bestaat uit zes hoofdstukken, waaronder labelvoorbeelden en een vraag-en-antwoordgedeelte, waarin de drie basisfuncties van productcommunicatie nader worden bekeken:

  • Consumenteninformatie
  • Controle en handhaving
  • Marketing en retail

De training is ontwikkeld voor fabrikanten en huisdierprofessionals of studenten met interesse in communicatie over huisdiervoeding.

Ga hier naar de e-learning.
Lees hier het volledige persbericht van FEDIAF.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...