Nederlandse & Belgische honden massaal op sociale media in 2017
Peppastar
17
feb

Nederlandse & Belgische honden massaal op sociale media in 2017

Regelmatig maken hondenbezitters gebruik van hun persoonlijke account om foto’s van hun trouwe viervoeter te delen op sociale media. Heeft u er ooit aan gedacht om een sociale media profiel aan te maken voor uw hond?

Tegenwoordig bestaat er een gratis sociale media platform, exclusief voor trouwe viervoeters in Benelux. Hiermee kunnen baasjes berichten delen vanuit het perspectief van hun hond. “Peppastar-community is een soort Facebook, maar dan voor honden”, aldus initiatiefneemster Layla Tariq (35).

De Nederlandse & Belgische honden krijgen buiten het gezin ook steeds meer erkenning op sociale media. Er is een steekproefonderzoek uitgevoerd onder leden van hond-gerelateerde Facebook-groepen. Daaruit blijkt dat baasjes behoefte hebben om vanuit het perspectief van hun trouwe viervoeter te communiceren.

Linda, baasje van Benji, is enthousiast over Peppastar-community: “Niet alleen mijn hond Benji heeft hierdoor meer sociale contacten, maar ik ook. Laatst is Benji uitgenodigd voor een hondenverjaardag door een vriendje in de buurt.”

Layla: “Peppastar kan je helpen bij het creëren van een rijk sociaal leven voor je trouwe viervoeter. Wij zijn recent begonnen en merken dat de vraag groot is. Binnenkort zullen wij Peppastar uitbreiden met een module voor HUPs (honden uitlaatplekken). Daarmee zal het mogelijk zijn voor de leden om in een oogopslag alle HUPs in hun omgeving te zien. Indien ze het willen, kunnen ze bij een HUP ook hun eigen playdates en groepswandelingen organiseren.”

Naast de website www.peppastar.com is het ook mogelijk om je aan te melden via de Peppastar-app. De app is sinds december 2016 gratis te downloaden voor Android via Google Play. In het eerste kwartaal van 2017 zal de app ook beschikbaar zijn voor iOS-apparaten.

Bron: Peppastar

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...