Koudijs kennispartner NVG

07
apr

Koudijs kennispartner NVG

Koudijs, wereldwijd leverancier van mengvoederproducten is de nieuwste kennispartner van NVG.
Bedrijven die zelf geen huisdiervoeding op de markt brengen, maar wel gelieerd zijn aan de pet food sector door bijv. producten of technieken te leveren aan fabrikanten van huisdiervoeding kunnen sinds dit jaar kennispartner worden van NVG.

Door kennis te delen, worden we samen slimmer en vergroten we de innovatiekracht in de huisdierensector. Actief delen van ons beider kennis en netwerken in bijv. themabijeenkomsten stimuleren vooruitgang in de sector.

Koudijs Animal Nutrition is een organisatie met een leidende positie in de diervoedingsindustrie, gericht op de productie, verkoop en service van compleet diervoeder, krachtvoer en premixen. Het bedrijf, opgericht in de begin jaren van de 19e eeuw, heeft zijn wortels in Nederland. Het begon als een lokaal bedrijf en werd rond 1960 een exporteur van voerconcentraten. Afrika en het Midden-Oosten zijn zeer belangrijke markten voor de ontwikkeling van Koudijs. Op dit moment exporteert en produceert Koudijs diervoeding in Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten en Zuid- en Midden-Amerika.

Koudijs biedt oplossingen voor voermolens, integratoren, dealers en importeurs en directe boeren. In elk land wereldwijd hebben we onze specifieke aanpak (en doelgroep) om de uitdagingen van de agrarische sector het beste aan te gaan. Alleen met deze landspecifieke aanpak kunnen ze de belofte van ‘Feeding Performance’ waarmaken: vooruitgang brengen in de landbouwsector.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...