Kennisdossiers

Welkom in de kennisdossiers van NVG. Op dit deel van onze website vind je interessante achtergrondinformatie bij actuele thema’s.

NVG staat voor uitgebalanceerde en veilige huisdiervoeding. Wij houden ons met en voor onze leden vooral bezig met kwaliteit en veiligheid door middel van wetgeving en zelfregulering. Natuurlijk is NVG als branchevereniging de spreekbuis namens onze sector voor onder andere overheids- en controle instanties. NVG vindt het belangrijk om niet alleen onderling met leden en partners in gesprek te zijn, maar ook oog te hebben voor interessante ontwikkelingen in onze omgeving. Dit betekent in praktijk dat wij regelmatig van gedachten wisselen met allerlei andere voor de huisdierensector van belang zijnde partijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan academici, NGO’s, onderwijsinstanties, toeleveranciers, andere (branche)organisaties etc.

Zo organiseert NVG, sinds 2021, themasessies voor haar leden en partners. In deze themasessies nodigen we gasten/experts uit om samen met onze leden en partners een bepaald onderwerp te bespreken, verkennen of uit te diepen. Meer informatie over de onderwerpen die we bespreken in deze themasessies vind je in de volgende kennisdossiers:

Mycoproteïnen
Dierenwelzijn

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...