Inschrijving Dutch Pet Awards van start
11
sep

Inschrijving Dutch Pet Awards van start

HOOGE MIERDE – Vanaf vandaag is de inschrijving voor de Dutch Pet Awards geopend. De zes awards worden toegekend aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huisdierensector. De uitreiking vindt plaats tijdens het nieuwe evenement Dutch Pet Conference & Awards op maandag 20 november in Studio21 in Hilversum.  

De Dutch Pet Awards worden uitgereikt in zes categorieën. Eén van de categorieën is de verkiezing ‘Dierenspeciaalzaak van het Jaar’. “Deze verkiezing was al jaren een vast onderdeel van de brancheborrel tijdens het huisdierenevenement Animal Event”, aldus Gijs Bartels, organisator van de Dutch Pet Conference & Awards en tevens organisator van Animal Event. “We waren van mening dat dit waardevolle netwerkmoment in combinatie met de bekendmaking van de Dierenspeciaalzaak van het Jaar een eigen platform verdiende. Vanuit deze behoefte zijn de Dutch Pet Awards ontstaan, tijdens een Gala-avond vol topentertainment worden ook vijf nieuwe Awards worden uitgereikt.”

Awards

Naast een Award voor beste Dierenspeciaalzaak, zijn er Awards voor de categorieën: Dierenartspraktijk, Innovatie (nieuwe, eigentijdse en innovatieve producten), Aanstormend Talent (dier-gerelateerde leerlingen/studenten), Keten, en Product (mede gekozen door het publiek). Het winnen van een Award genereert veel publiciteit en geeft erkenning. Kandidaten kunnen zich aanmelden via de website. In enkele categorieën kunnen kandidaten ook worden voorgedragen door klanten of relaties via het voordrachtformulier. Meer informatie over de beoordelingscriteria en inschrijven is te vinden op www.dutchpetawards.nl.

Deskundige jury

Een deskundige jury beoordeelt alle inschrijvingen en voordrachten, en maakt begin november drie nominaties per categorie bekend. Op de Gala-avond worden de winnaars bekend gemaakt. De jury bestaat uit Manon de Kort (HAS Hogeschool), Atjo Westerhuis (EduPet), Dr. Maria Groot (Wageningen University & Research), Rony Doedijns (Raad van Beheer op Kynologisch gebied), Marinus Pannevis (Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren), Dirk Willink (Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde), Maarten den Heijer (ABN-Amro) en Dennis Cordes (ex-General Manager en creatief strateeg).

Dutch Pet Conference & Awards

Voorafgaand aan de Dutch Pet Awards op 20 november in Studio21 in Hilversum vindt ook de Dutch Pet Conference plaats. Tijdens het dagprogramma worden er diverse workshops en lezingen verzorgd in diverse bekende TV-studio’s, waarbij onder anderen topsprekers zoals Björn Kuipers, Carl van Dyck en Eduard de Wilde hun opwachting maken. 

Meer informatie over de Dutch Pet Conference en Dutch Pet Awards is te vinden op www.dutchpetconference.nl. Via deze website is het ook mogelijk om kaarten te bestellen.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...