Het LICG bestaat tien jaar!
05
okt

Het LICG bestaat tien jaar!

En dat vieren wij met de lancering van een nieuwe website!

Inmiddels zijn de meer dan driehonderd huisdierenbijsluiters en praktische documenten een bron van kennis die door velen gebruikt wordt. Winkeliers geven de informatie van het LICG mee aan mensen die een dier kopen. Voor dierenartsen en hun klanten is het LICG een goede informatiebron, waar regelmatig naar verwezen wordt. Ook de inspectiedienst van de Dierenbescherming maakt gebruik van de informatie van het LICG.

In de huisdierenbijsluiters staat alles over verzorging, voeding, huisvesting, gezondheid, hantering en kosten. Wij willen, net zoals u, dat iedereen die overweegt een bepaald dier aan te schaffen goed geïnformeerd is. U kunt hieraan meewerken door een huisdierenbijsluiter te printen en uit te delen aan uw klanten.

Op LICG.nl kunt u uiteraard nog veel meer nuttige informatie vinden. Zo geeft het LICG ook reisadviezen, informatie over wet- en regelgeving en handige tips voor het vinden van betrouwbare verkoopadressen als men een dier wil kopen.

Met de vernieuwde website en de verbeterde mobiele toegankelijkheid hoopt het LICG samen met u, de professional in de huisdierenbranche, nog meer mensen sneller te kunnen bereiken. Toekomstplannen zijn er nog genoeg. Het LICG wil het aantal huisdierenbijsluiters uitbreiden zodat ieder huisdier dat in Nederland gehouden mag worden een eigen bijsluiter heeft. Met campagnes en door het adequaat inspelen op actualiteiten wil het LICG zich ook de komende jaren met veel energie blijven inzetten om mensen te helpen goed voor hun dier te zorgen.

De website voor professionals zal er nog even vertrouwd uit blijven zien, maar de bedoeling is dat deze ook dit jaar nog in een nieuw jasje wordt gestoken.

Wij zijn trots op onze nieuwe website en horen heel graag uw reactie. Ook op- en aanmerkingen zijn uiteraard welkom.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...