Factsheets

Gratis advies over diervoeding
gapfa
30
jan

Gratis deskundig advies over huisdiervoeding

Weet jij het verschil tussen compleet en complementair dierenvoer? Welke dierlijke ingrediënten zijn toegestaan ​​in dierenvoeding? Is een vegetarisch dieet veilig voor mijn kat of hond? Deze vragen en nog veel meer worden behandeld in diverse factsheets die FEDIAF gratis beschikbaar stelt op de FEDIAF-website.

Brussel, januari 2019 – Als representatieve stem van de Europese petfood-industrie biedt FEDIAF regelmatig advies en achtergrondinformatie voor professionals in de huisdierenverzorging en eigenaren van gezelschapsdieren over voeding, ingrediënten en de productie van voedsel voor huisdieren.

Mythen en misvattingen
Annet Palamba en Nicole Paley, covoorzitters van de FEDIAF Communicatie Werkgroep, benadrukken: “Deze beknopte en gemakkelijk te lezen factsheets dienen als leidraad voor eigenaren van gezelschapsdieren of voedingsdeskundigen, om te begrijpen hoe huisdieretiketten te lezen, wat er in onze producten zit, hoe je huisdieren voedt en nog veel meer. We hebben veel goede verhalen te vertellen. Daarnaast zijn er veel mythen en misvattingen rond dierenvoeding die we in onze publicaties behandelen. ”

Veel onderwerpen komen aan bod in de Engelstalige sheets, zoals vegetarische diervoeding , rauw voer en voedingsvereisten in diervoeding. Kijk hier ook eens bij de factsheets die de NVG, in het Nederlands, ontwikkeld heeft.

 

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...