Genomineerden Dutch Pet Awards bekend
26
okt

Genomineerden Dutch Pet Awards bekend

HOOGE MIERDE – Op maandag 23 oktober maakte de vakjury van de Dutch Pet Awards bekend welke dierenspeciaalzaken, dierenartspraktijken, producten/diensten, innovaties, talenten en ketens genomineerd zijn en doorgaan naar de volgende ronde.

De dierenspeciaalzaken, dierenartspraktijken en ketens worden bezocht door een delegatie van de jury. De talenten doen medio november een pitch en de producten/diensten en innovaties worden nader onder de loep genomen door de jury. De naamsbekendheid van de Dutch Pet Awards moet nog groeien, desondanks waren er verrassend veel inschrijvingen. Hierdoor was het voor negenkoppige jury een enorme klus om een goede selectie te maken uit alle inzendingen. Dat is uitstekend gelukt, de genomineerden zijn:

Talent award
Matthijs Heijstek van Aeres Hogeschool Dronten
Sabrina Noordanus van Aeres Hogeschool Dronten
Bianca Knake van Hogeschool van Hall Larenstein

Product/Dienst Award
DoggyDating App
Stichting Oopoeh
Het Dierendiploma

Keten Award
Dierspecialist
Pets Place

Innovatie Award
Muffin’s Halo
Boneguard
RelaxoPet

DAP Award
Dierenziekenhuis Eindhoven in Eindhoven
MARKdierenarts in Vleuten
Dieren Dokters in Zeist

DSZ Award
Via Natura in Beekbergen
Zoo&Zo B.V. in Ede
Smulders Diervoeders in Schijndel

Voor de categorieën DSZ Award, DAP Award en Product Award telt de stem van het publiek mee in de eindbeoordeling van de jury. Stemmen op deze producten, winkels en praktijken is mogelijk tot 13 november via www.dutchpetawards.nl. De jury bestaat uit Manon de Kort (HAS Hogeschool), Atjo Westerhuis (EduPet), Dr. Maria Groot (Wageningen University & Research), Ingeborg de Wolf (Raad van Beheer op Kynologisch gebied), Marinus Pannevis (Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren), Erik Gostelie (Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde), Maarten den Heijer (ABN-Amro), Peter Haspels (winnaar DSZ-award 2016) en Paul Burger (ex-algemeen directeur Welkoop).

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Dutch Pet Awards op maandag 20 november in Studio21 in Hilversum. Overdag vindt op dezelfde locatie de Dutch Pet Conference plaats. Tijdens deze conferentie zullen keynote sprekers Björn Kuipers, Carl van Dyck en Eduard de Wilde vanuit hun ervaring en vakgebied waardevolle inzichten delen. Daarnaast zijn er inspirerende parallelsessies op het gebied van diergeneeskunde, retailontwikkelingen en customer experience. De laatste kaarten zijn te bestellen via de website, www.dutchpetconference.nl.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...