FEDIAF AGM

Een succesvol event!
15
jun

FEDIAF AGM in Rotterdam

NVG had op 7 en 8 juni ’18 de eer om de AGM (Annual General Meeting) van FEDIAF mede te organiseren in Rotterdam. De FEDIAF AGM werd gekenmerkt door een afwisselend programma, waaronder een inhoudelijk congres met diverse break-out sessies over internationale handel.

Op donderdagmiddag vond de Academic Session plaats; een afwisselende middag waarin panelleden vanuit de Nederlandse overheid, Europese Commissie, WTO – World Trade Organization en de petfoodindustrie onder leiding van dagvoorzitter Victor Vlam discussieerden over de kansen en uitdagingen van internationale handel. Vervolgens hadden alle aanwezigen de mogelijkheid in break-out sessies over E-commerce, Brexit, Export en de EU als één handelsregio dieper op de materie in te gaan. Victor Vlam sloot de middag af met een inspirerend betoog over “speechen als Obama”.

Op vrijdag stond de eigenlijke jaarvergadering op het programma met presentaties vanuit NVG, FEDIAF en de Europese Commissie over actualiteiten binnen de huisdiervoedingsindustrie. Ook werd uitgebreid stil gestaan bij het vertrek van Marinus Pannevis als voorzitter van FEDIAF en droeg hij de voorzittershamer over aan mevrouw Mechthild Exner-Herforth, klik hier voor het persbericht. Uiteraard bood dit 2-daags evenement ook voldoende gelegenheid om te netwerken tijdens pauzes en het diner ’s avonds in de indrukwekkende omlijsting van het moderne Rotterdam.

Gedurende het evenement heeft NVG vele mooie complimenten mogen ontvangen voor haar rol in de organisatie van dit evenement en wij zijn dan ook bijzonder trots op ons aandeel in dit succesvolle evenement.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...