FarmFood nieuwste exportpartner van NVG

15
apr

FarmFood nieuwste exportpartner van NVG

Naast leden en kennispartners kent de NVG ook exportpartners: bedrijven die huisdiervoeding fabriceren en/of in de handel brengen en geïnteresseerd zijn in export naar 3e landen. Graag stellen wij FarmFood voor als onze nieuwste exportpartner.

Farm Food biedt één soort hondenvoeding voor alle honden. Alle producten zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen. 100% zuiver en natuurlijk! Sinds 1982, want toen werd hondenliefhebber en diervoedingsdeskundige Ing. Gerrit de Weerd gevraagd om zijn kennis in te brengen bij een onderzoek naar de kwaliteit (of eigenlijk het ontbreken daarvan!) van de hondenvoeders die op dat moment verkrijgbaar zijn. Het mede door hem ontwikkelde testvoer krijgt later de naam ‘Farm Food’.
Gaandeweg werd het assortiment uitgebreid met onder andere kauwartikelen, puppymelk en vers vlees. Al snel ontstond de noodzaak andere locaties bij te huren met een totale oppervlakte van ongeveer 4500 m2. Die groei was uiteraard ook te zien in het aantal medewerkers. In 2004 zijn ze begonnen met vier vaste medewerkers, inmiddels zijn ze met meer dan dertig! Daarnaast bieden ze nog eens twintig tot vijfentwintig mensen de kans om hun ‘afstand tot de arbeidsmarkt’ aanzienlijk te verkleinen door ze dagelijks vele verschillende werkzaamheden aan te bieden en kennis te laten maken met de verschillende producten van Farm Food.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...