25 maart 2020

Workshop Labelling & Claims deel 1

Helaas was het niet mogelijk om op 4 juni fysiek bij elkaar te komen voor de workshop Labelling & Claims. We hebben een mooi, aangepast programma opgesteld om elkaar in deze bijzondere tijd toch te kunnen ontmoeten, te inspireren en kennis te delen. We startten op 4 juni met een online workshop, nu volgt een e-learning en we hopen iedereen in maart 2021 alsnog live te ontmoeten voor het laatste deel van de workshop. De inhoud is niet anders, alleen de ervaring… en online geeft veel mooie mogelijkheden!

Op 4 juni waren 80 deelnemers aanwezig bij de livestream uitzending waarin we cases over labelling en claims behandelden met Willeke Stroucken (Partner in Pet Food / Technische werkgroep NVG) en Esther Enning (NVWA). We konden de deelnemers niet zien, maar door onze eventapp waren we wel met elkaar contact. We konden stellingen delen en de deelnemers konden vragen stellen. En van dat laatste werd enorm veel gebruik gemaakt!

Wij kijken terug op een heel geslaagde middag. En uit de reacties in de evaluatie te lezen de deelnemers ook.

Een voordeel van een online workshop is dat hij ook later nog gevolgd kan worden. Heb je 4 juni gemist? Je kunt nog aanhaken

Na de livestream van gisteren volgt nu de e-learning en we sluiten in maart af met (hopelijk) een live event. Wil je meer informatie of je direct al aanmelden? Lees hier meer.

Deel deze pagina

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren