16 april 2021

Themasessie | Pet food: hot topics & future challenges met FEDIAF

Op vrijdag 16 april vond de meest recente NVG themasessie “Pet food: hot topics & future challenges” plaats. Deze themasessie was exclusief beschikbaar voor de leden van NVG. Gastspreker Raquel Izquierdo de Santiago, verenigingsmanager van FEDIAF, praatte ons in een uurtje bij over belangrijke Europese dossiers, nu en in de toekomst.

Door onze samenwerking met FEDIAF versterken we elkaar en staan we gezamenlijk sterk op Europees niveau voor gezonde en veilige huisdiervoeding, door middel van evenwichtige regelgeving en zelfregulering

In de presentatie van Raquel was het onderwerp duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Bij Europese beleidsmakers is dit zeker een ‘hot item’. Maar welke gevolgen heeft de Europese Green Deal voor de pet food industrie en welke nieuwe Europese wetgeving kunnen wij binnenkort verwachten?

Voor leden is het mogelijk om op aanvraag de presentatie terug te kijken. Stuur ons een e-mail als je interesse hebt in de video-opname en/of de powerpointpresentatie, of natuurlijk als je andere vragen hebt.

We hopen iedereen bij de volgende NVG events weer terug te zien. Zodra de coronasituatie het weer toelaat, hopen we uiteraard elkaar weer ‘in het echt’ te kunnen ontmoeten. 

Deel deze pagina

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren