7 oktober 2021, 9:00-10:00 uur

Big Data & Blockchain in de petfoodbranche

Hippe trend of blijvende techniek?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat kan je er nu precies mee? Big data en blockchain klinken voor velen als hippe trendwoorden, maar wat zit er nu precies achter? En wat kunnen we hiermee in onze petfoodbranche? Dat hebben we in deze online themasessie belicht met de hulp van twee experts op dit gebied. Ook waren Eddy Nijhof (van De Haan Petfood en bestuurslid NVG) en Reijer Oudendorp (van kennispartner Koudijs Animal Nutrition) aanwezig om vragen te stellen vanuit hun perspectief.

Expert Ilse Lagendijk vertelde de basis van Big Data en wat je daar allemaal mee kunt bereiken. Zo werken ook andere brancheverenigingen al met deze methodiek om onder andere hun branche in kaart te brengen en zelfs toekomstige trends aan te kunnen zien komen op de markt. 

Expert Jacob Boersma lichtte toe wat blockchain nu precies is en wat je er wel en niet mee kunt. Welke kansen biedt deze techniek voor de petfoodbranche en is hier behoefte aan? 

We startten ook deze themasessie met een vooraf opgenomen tafelgesprek (30min) tussen deze gesprekspartners met onze tafeldame en verenigingsmanager Benita Beekhof. Na het tafelgesprek volgde een discussie in Teams, waarbij leden vragen konden stellen aan de experts die live in de uitzending aanwezig waren. 

Meld je aan

Wil je de opname terugkijken? Stuur dan een mail naar info@nvg-diervoeding.nl. Onze secretaresse Mirella stuurt je dan de link waarmee je de uitzending kunt terugkijken.

Let op: toegang tot onze themasessies is enkel voor leden en kennispartners van NVG

Deel deze pagina

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg 

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. 

© 2002 - 2024 | Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren 

Privacybeleid Disclaimer Cookiebeleid Cookievoorkeuren