21 april 2022, 10:30-18:00 uur

Voorjaarsevent 'Food for Thought'

Dit voorjaar organiseren we op 21 april weer een fysiek NVG event! We kijken ernaar uit iedereen weer 'in het echt' te kunnen ontmoeten. Het aankomende ledenevent heeft een dagvullend programma.

Het programma

In de ochtend starten we met de Technische Werkgroep Vergadering, gevolgd door een netwerklunch Food for Thought. Tijdens deze netwerklunch krijg je volop de gelegenheid om onderling en met onze verschillende kennispartners ideeën en kennis uit te wisselen. Vervolgens organiseren we de themasessie Plant-based proteins, waarbij we je helemaal bijpraten over dit onderwerp met behulp van specialisten op dit gebied. En tenslotte vindt de Algemene Ledenvergadering plaats aan het einde van de middag.

•    Vanaf 10.30 uur staat er koffie of thee en iets lekkers voor je klaar
•    11.00 - 12.30 uur: Technische Werkgroep Vergadering (voor leden)
•    12.30 - 14:00 uur: Netwerklunch: Food for Thought (voor kennispartners en leden)
•    14:00 - 15.00 uur: Themasessie Plant-based proteins (voor kennispartners en leden)
•    15.00 - 15.30 uur: Pauze (voor kennispartners en leden)
•    15.30 - 17.30 uur: Algemene Ledenvergadering (voor leden)
•    17.30 - 18.00 uur: Afsluitende borrel

De locatie

Dit ledenevent vindt plaats bij Hajé Nieuwegein:

Hajé restaurant Nieuwegein (Linielanding) is dé toegangspoort tot de Nieuwe Hollandse Waterlinie en het Eiland van Schalkwijk. Het is een uitstekende ontmoetingsplek voor collega’s of zakelijke afspraken. Op de eerste verdieping vindt u een vergaderzaal met eigen toegang. Er is toegang tot het zonnige terras. 

Adres: Waterliniedok 1, 3433 NV Nieuwegein

Aanmelden

Aanmelden kan per onderdeel en is mogelijk voor leden en partners van NVG.

Deel deze pagina

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Stephensonweg 14
4207 HB Gorinchem

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.