11 november 2021, 9:00 - 10:00 uur

Themasessie | Verduurzaming verpakkingen

Tips & tricks

Hoe breng je de verduurzaming van verpakkingen in de praktijk? Waar moet je aan denken en met welke aanpassingen kan je veel impact maken?

In deze online themasessie op 11 november van 9:00 tot 10:00 uur spreekt onze verenigingsmanager Benita Beekhof met circular packaging expert Niels van Marle van KIDV en en Kirsten van der Sluijs, Brand & Sustainability Lead bij Nestlé Purina PetCare Europe. Samen bekijken zij de 'state of sustainable packaging' en de fase waarin de petfood sector zich bevindt.

Graag bespreken we met onze leden en kennispartners welke uitdagingen specifiek gelden voor onze sector en welke succesvolle projecten al worden toegepast.

Kortom, een inspirerende sessie voor iedereen die stappen wil zetten in het (verder) verduurzamen van verpakkingen. 

Meld je aan

Deze themasessie is exclusief beschikbaar voor leden en kennispartners van NVG. Ben je werkzaam bij een kennispartner of lidbedrijf van NVG, dan kan je gratis inloggen voor dit online event!

Meld je aan via info@nvg-diervoeding.nl. Onze secretaresse Mirella stuurt je dan de uitnodiging met de link waarmee je de uitzending live kunt meekijken op 11 november 2021 van 9:00 tot 10:00 uur.

Graag tot dan!

Let op: toegang tot onze themasessies is enkel voor leden en kennispartners van NVG

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Stephensonweg 14
4207 HB Gorinchem

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.