7 oktober 2021, 9:00-10:00 uur

Big Data & Blockchain in de petfoodbranche

Hippe trend of blijvende techniek?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat kan je er nu precies mee? Big data en blockchain klinken voor velen als hippe trendwoorden, maar wat zit er nu precies achter? En wat kunnen we hiermee in onze petfoodbranche? Dat gaan we in deze online themasessie belichten met de hulp van twee experts op dit gebied. Ook schuiven Eddy Nijhof (van De Haan Petfood en bestuurslid NVG) en Reijer Oudendorp (van kennispartner Koudijs Animal Nutrition) aan tafel om vragen te stellen vanuit hun perspectief.

Expert Ilse Lagendijk vertelt je de basis van Big Data en wat je daar allemaal mee kunt bereiken. Zo werken ook andere brancheverenigingen al met deze methodiek om onder andere hun branche in kaart te brengen en zelfs toekomstige trends aan te kunnen zien komen op de markt. 

Expert Jacob Boersma licht toe wat blockchain nu precies is en wat je er wel en niet mee kunt. Welke kansen biedt deze techniek voor de petfoodbranche en is hier behoefte aan? 

We starten ook deze themasessie met een vooraf opgenomen tafelgesprek (30min) tussen deze gesprekspartners met onze tafeldame en verenigingsmanager Benita Beekhof. Na het tafelgesprek volgt een discussie in Teams, waarbij je ook jouw vragen kunt stellen aan de experts die dan live in de uitzending aanwezig zullen zijn. 

Meld je aan

Ook meekijken en jouw vragen kunnen stellen? Meld je aan via info@nvg-diervoeding.nl. Onze secretaresse Mirella stuurt je dan de uitnodiging met de link waarmee je de uitzending live kunt meekijken op 7 oktober 2021 van 9:00 tot 10:00 uur. 

Graag tot dan!

Let op: toegang tot onze themasessies is enkel voor leden en kennispartners van NVG

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email

Contact met NVG

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)
Stephensonweg 14
4207 HB Gorinchem

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.