Dutch Pet Awards 2019 uitgereikt

06
nov

Dutch Pet Awards 2019 uitgereikt

De Dutch Pet Conference & Awards, het inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche, beleefde een druk bezochte en zeer geslaagde derde editie, die begon met een inhoudelijk dagprogramma op diverse congreslocaties in de Efteling. Tijdens het avondprogramma werden tijdens een spetterende show in het Efteling Theater acht awards uitgereikt aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huisdierenbranche. Benita Beekhof van NVG was een van de juryleden.

De Product Award ging naar de Hutsefluts Amishbal, een duurzaam product, dat de band tussen dier en eigenaar versterkt. De Not for Profit Award werd gewonnen door Stichting Herpetofauna. Deze stichting zet zich met weinig middelen, maar veel resultaat, in voor het welzijn van een groep dieren die weinig aandacht krijgt en waar mensen wat huivering voor zijn: reptielen en amfibieën. Winnaar van de DSZ Award werd Chews&Nibbles die laat zien dat wanneer je de prijs ondergeschikt maakt aan je keuzes en visie, je een enorme groei kunt maken die vanuit het gehele land klanten aantrekt.
Bie Bijen Dierenartsen werd winnaar van de DAP Award. Volgens de jury onderscheidt de praktijk zich met een eigen concept, met als doel een vertrouwde en rustige omgeving te creëren voor eigenaar en huisdier. Bij de Paraveterinair Award viel de eer te beurt aan Paulien Menssen van Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant te Waalwijk, ondanks haar jonge leeftijd van 22 jaar is het een zeer zelfbewuste paraveterinair.

Voor de Talent Award pitchten drie genomineerde (ex)studenten voor de 300 aanwezige ondernemers. Met een overtuigende pitch wist oud Aeres Barneveld leerling Lonneke Haselbekke de jury te overtuigen van haar kwaliteiten, waarna ze de Talent Award uitgereikt kreeg. Medpets won de eerste Webshop Award en maakte indruk op de jury door de rol van dierenartsen en paraveterinairen in het assortimentsbeleid.

De Keten Award werd dit jaar, naast DSZ-ketens, voor het eerst ook opengesteld voor veterinaire ketens, waarbij Evidensia Nederland tot winnaar werd verkozen. Zij namen de afgelopen jaren in rap tempo ruim 200 dierenklinieken over.

Nominatiecommissie en jury 2019
De nominatiecommissie van deze editie bestond uit: Gertwim de Haas (Aeres Barneveld), Paul Burger (Retaildeskundige), Benita Beekhof (Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren), Atjo Westerhuis (EduVet Veterinair Trainingscentrum), Hugo de Groot (Collectief Praktiserende Dierenartsen), Maria Groot (Wageningen University & Research), Peter Haspels (Ondernemer), René van den Bos (Digiredo), Ingeborg de Wolf (Wageningen University & Research), Manon de Kort (HAS Hogeschool) en Pascale Fuchs (Adviseur Vedias).

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...